Wie is

Wie is

Wie is

Rust, vertrouwen en verbinding staan voorop
Alle tijd, energie en aandacht voor één gezin tegelijk
Kraamzorg op jullie afgestemd door open communicatie & flexibiliteit

BARDA VERHAGEN

BARDA VERHAGEN

moeder, getrouwd & kraamverzorgster

moeder, getrouwd & kraamverzorgster

Ik ben Barda Verhagen, 54 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van vijf kinderen, waarvan de oudsten al volwassen zijn en de jongste 16 jaar is. Ik woon met mijn gezin in het centraal gelegen Hoornaar, waardoor mijn werkgebied vrij groot is. 

Anderen omschrijven mij als enthousiast, zorgzaam, betrokken en een doorzetter. En bovenal ben ik natuurlijk ontzettend dol op baby’s. 

Na een aantal jaren voor een kraamorganisatie gewerkt te hebben, heb ik ervoor gekozen als zelfstandig kraamverzorgster aan de slag te gaan. Ik wilde graag te allen tijde de zorg kunnen geven, die de (kersverse) gezinnen nodig hebben. Ook vind ik het fijn dat het aanstaande kraamgezin voor mij persoonlijk kiest en dat we vooraf kennisgemaakt hebben, zodat het gezin weet wie hen komt ondersteunen gedurende de kraamweek

  

Ik ben Barda Verhagen, 54 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van vijf kinderen, waarvan de oudsten al volwassen zijn en de jongste 16 jaar is. Ik woon met mijn gezin in het centraal gelegen Hoornaar, waardoor mijn werkgebied vrij groot is. 

Anderen omschrijven mij als enthousiast, zorgzaam, betrokken en een doorzetter. En bovenal ben ik natuurlijk ontzettend dol op baby’s. 

Na een aantal jaren voor een kraamorganisatie gewerkt te hebben, heb ik ervoor gekozen als zelfstandig kraamverzorgster aan de slag te gaan. Ik wilde graag te allen tijde de zorg kunnen geven, die de (kersverse) gezinnen nodig hebben. Ook vind ik het fijn dat het aanstaande kraamgezin voor mij persoonlijk kiest en dat we vooraf kennisgemaakt hebben, zodat het gezin weet wie hen komt ondersteunen gedurende de kraamweek

  

Gediplomeerd kraamverzorgende en ingeschreven bij het KCKZ

Korte lijntjes met onder andere lactatiekundigen 

Regelmatige bijscholingen voor onderwerpen als borstvoeding, EHBO en babytaal

Gediplomeerd kraamverzorgende en ingeschreven bij het KCKZ

Korte lijntjes met onder andere lactatiekundigen 

Regelmatige bijscholingen voor onderwerpen als borstvoeding, EHBO en babytaal

Mijn baan als kraamverzorgster vind ik de mooiste baan die er is. Ik geniet enorm van al het mooie en wonderlijke rond de geboorte van een kindje. Het geven van goede adviezen en deskundige ondersteuning aan de nieuwe ouders, waardoor de dingen vaak makkelijker en beter verlopen en ze de kans krijgen om hun nieuwe kindje goed te leren kennen, geeft mij veel voldoening. Ook wanneer het anders loopt dan verwacht, vind ik het fijn om er te kunnen zijn voor ondersteuning en begeleiding. De kraamweek is een bijzondere en enerverende tijd. Ik vind het erg belangrijk om te zorgen dat jij als kraamvrouw de rust kan krijgen die nodig is, om goed te kunnen herstellen. Als je je kindje graag borstvoeding wilt gaan geven, ben ik daarin erg gemotiveerd om je tips en begeleiding te geven, zodat het een grote kans van slagen heeft.  

Een beetje verwennen hoort er natuurlijk ook bij. Gezonde voeding, lekkere fruithapjes of een heerlijke havermoutpannenkoek, ik bereid het met veel plezier. Zijn er al broertjes en/of zusjes in het gezin, dan vind ik het belangrijk dat er ook aandacht voor hen is. 
 

Uiteraard ben ik goed opgeleid en volg ik nog regelmatig scholingen om up-to-date te blijven over nieuwe bevindingen en vaardigheden.  

Mijn baan als kraamverzorgster vind ik de mooiste baan die er is. Ik geniet enorm van al het mooie en wonderlijke rond de geboorte van een kindje. Het geven van goede adviezen en deskundige ondersteuning aan de nieuwe ouders, waardoor de dingen vaak makkelijker en beter verlopen en ze de kans krijgen om hun nieuwe kindje goed te leren kennen, geeft mij veel voldoening. Ook wanneer het anders loopt dan verwacht, vind ik het fijn om er te kunnen zijn voor ondersteuning en begeleiding. De kraamweek is een bijzondere en enerverende tijd. Ik vind het erg belangrijk om te zorgen dat jij als kraamvrouw de rust kan krijgen die nodig is, om goed te kunnen herstellen. Als je je kindje graag borstvoeding wilt gaan geven, ben ik daarin erg gemotiveerd om je tips en begeleiding te geven, zodat het een grote kans van slagen heeft.  

Een beetje verwennen hoort er natuurlijk ook bij. Gezonde voeding, lekkere fruithapjes of een heerlijke havermoutpannenkoek, ik bereid het met veel plezier. Zijn er al broertjes en/of zusjes in het gezin, dan vind ik het belangrijk dat er ook aandacht voor hen is. 
 

Uiteraard ben ik goed opgeleid en volg ik nog regelmatig scholingen om up-to-date te blijven over nieuwe bevindingen en vaardigheden.  

Kraamzorg Bartje

REVIEWS

Ouders die jullie voorgingen

Barda is een hele lieve, warme en betrokken vrouw. Tijdens onze kraamweek liepen wij tegen meerdere vraagstukken aan met ons dochtertje en Barda bleef altijd rustig en hielp ons samen naar de oplossing. Hierdoor hebben wij een fijne kraamweek gehad en konden we hierna met een gerust hart voor onze dochter zorgen.
~ Priscilla, Joris & Roos ~
We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Er was meteen een goede klik. Ze is vakkundig, vriendelijk en we hebben veel van Barda geleerd.
~ Louise, Erwin & Jens ~
Mijn man en ik waren heel erg tevreden over Barda. Ze is lief, rustig, legt goed uit, handelt adequaat, werkt heel hard en heeft me heel erg verwend. Je merkt dat ze ontzettend veel plezier heeft in haar werk. Wij hebben haar alweer gevraagd voor onze tweede!
~ Laurien, Pieter-Jan & Cathelijne ~
Barda is betrokken, deskundig, voelde aan waar wij behoefte aan hadden, en we konden echt onszelf zijn bij haar. Ze was heel lief voor onze baby en heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven. We zijn dan ook dolblij dat ze er straks bij onze tweede dochter weer bij zal zijn!
~ Sanne, Bert & Nora ~
Toen we onze tweeling kregen was dat best spannend, maar Barda hielp ons er doorheen. Al was het best aanpoten voor Barda. Twee is toch meer werk dan een. Ze had het beste voor met onze twee pas geborenen en met mij als kraamvrouw. Super bedankt voor een heerlijke kraamtijd.
~ Esther, Simra, Naema, Hadassa & tweeling Veerle en Eefke ~
Betrokken, professioneel, meedenkend. Barda bezorgde ons een zorgeloze kraamweek. Alles ging in overleg.
~ Cindy, Maurits, Fay & Nois ~
Barda is een hele lieve en professionele kraamverzorgster. Ze is rustig en geeft je het gevoel er echt voor je te zijn. Daardoor voelden wij ons heel relaxed en veilig en konden we echt genieten van de kraamweek. Barda heeft ook veel kennis over het geven van borstvoeding wat bij mij heel goed van pas kwam!
~ Simche, Vinh, Matteo & Samuel ~

REVIEWS

Ouders die jullie voorgingen

Barda is een hele lieve, warme en betrokken vrouw. Tijdens onze kraamweek liepen wij tegen meerdere vraagstukken aan met ons dochtertje en Barda bleef altijd rustig en hielp ons samen naar de oplossing. Hierdoor hebben wij een fijne kraamweek gehad en konden we hierna met een gerust hart voor onze dochter zorgen.
~ Priscilla, Joris & Roos ~
We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Er was meteen een goede klik. Ze is vakkundig, vriendelijk en we hebben veel van Barda geleerd.
~ Louise, Erwin & Jens ~
Mijn man en ik waren heel erg tevreden over Barda. Ze is lief, rustig, legt goed uit, handelt adequaat, werkt heel hard en heeft me heel erg verwend. Je merkt dat ze ontzettend veel plezier heeft in haar werk. Wij hebben haar alweer gevraagd voor onze tweede!
~ Laurien, Pieter-Jan & Cathelijne ~
Barda is betrokken, deskundig, voelde aan waar wij behoefte aan hadden, en we konden echt onszelf zijn bij haar. Ze was heel lief voor onze baby en heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven. We zijn dan ook dolblij dat ze er straks bij onze tweede dochter weer bij zal zijn!
~ Sanne, Bert & Nora ~
Toen we onze tweeling kregen was dat best spannend, maar Barda hielp ons er doorheen. Al was het best aanpoten voor Barda. Twee is toch meer werk dan een. Ze had het beste voor met onze twee pas geborenen en met mij als kraamvrouw. Super bedankt voor een heerlijke kraamtijd.
~ Esther, Simra, Naema, Hadassa & tweeling Veerle en Eefke ~
Betrokken, professioneel, meedenkend. Barda bezorgde ons een zorgeloze kraamweek. Alles ging in overleg.
~ Cindy, Maurits, Fay & Nois ~
Barda is een hele lieve en professionele kraamverzorgster. Ze is rustig en geeft je het gevoel er echt voor je te zijn. Daardoor voelden wij ons heel relaxed en veilig en konden we echt genieten van de kraamweek. Barda heeft ook veel kennis over het geven van borstvoeding wat bij mij heel goed van pas kwam!
~ Simche, Vinh, Matteo & Samuel ~

INSPIRATIE

voor het nieuwe leven

Borstvoeding

Borstvoeding geven is een waardevol en intiem moment tussen jou en je baby. Maar het is nog veel meer dan dat.

Taal van het huilen

In het begin communiceert een baby onder andere door te huilen, maar wat willen ze hiermee zeggen?

Hechting tussen ouder en kind

Verbinding maken met je baby is voor hem/haar van levensbelang, maar wat betekent dit?